ARPAÇBAHŞİŞ’E SOSYAL TESİS

Erdemli Belediyesi, Arpaçbahşiş Mahallesinde içerisinde bir çok aktivitenin yer aldığı modern bir sosyal tesisi kurarak vatandaşların hizmetine sundu.

2014 öncesi belde belediyesi iken beldelerin kapanmasıyla Erdemli'nin mahallesi olan Arpaçbahşiş'e belediye tarafından modern tarzda çok amaçlı bir sosyal tesis yapıldı. 6710 metrekare alan üzerine inşa edilen sosyal tesiste, fitness spor sahası, oyun parkı ve basketbol sahası,ve çizgi film karakterleri yer alıyor.Ayrıca mahalle sakinlerinin oturma ve dinlenme amacıyla kullanabileceği büyük bir kamelyanın da yer aldığı sosyal tesisin yapımı hakkında açıklamada bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “uzak yakın demeden her mahallemiz, her vatandaşımız belediye hizmetlerinden yararlanacaktır” dedi.

Arpaçbahşiş mahallesinin şehir merkezine yakın olmasına rağmen bugüne kadar hizmet konusunda eksikleri olduğunu beyan eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Yeni Büyükşehir yasası ile Erdemli Belediyesi'ne bağlanan Arpaçbahşiş mahallesinin daha büyük ve daha güzel hizmet almaya başladığını dile getirdi. Çalışmalara önce yollardan başladıklarını söyleyen Tollu, yeni yollar açtıklarını, asfalt ve parke yol hizmetini götürdüklerini belirtirken son olarak mahallede yaşayan çocukların ve vatandaşların kullanabilmeleri için üçlü potalı basketbol sahası, fitnes spor alanı, çizgi film karakterleri, oyun parkı ve kamelya hizmeti götürdüklerini söyledi. Başkan Tollu, bundan sonra da her mahalle için bu tür hizmetlerin yapılmaya devam edeceğinin altını çizererek açıklamasına devam etti. “Biz hizmet için buradayız. Amacımız vatandaşlarımızı mutlu etmektir. Devlet bunun için vardır. Bu bağlamda Büyük Şehir yasasıyla Erdemli Belediyesine bağlanan beldelerimiz,Allah’ın izniyle bizim dönemimizde hizmetle tanışmaya başladılar ve bundan sonra da tarihlerinin en iyi hizmetini alacaklardır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Hizmet noktasında Erdemli Belediyesi'nin yeterince güçlü olduğuna vurgu yapan Belediye BaşkanıMükerremTollu, tüm vatandaşların müsterih olmalarını isteyerek, yaptıkları program doğrultusunda her yere sırayla hizmetin gideceğini ifade etti.

Vatandaşlardan özellikle sonradan bağlanan mahalleler için yılların ihmali karşısında biraz sabır isteyen Tollu, “Halkımız görecektir ki; tarihlerinin en iyi hizmetlerini alacaklar. Bu konuda bize güvensinler. Biz ki; Erdemli merkezinde hizmet noktasında halkımıza altın çağı yaşattık. Bu çalışmalarımız köy ve belde olarak bilinen mahallerimizde de başlamış durumdadır. Biraz daha zaman ve sabırla ilçemizin her sorunu tamamen çözeceğiz. Halledilmedik hiçbir sorunumuz kalmayacak. Çünkü biz çalışan bir belediyeyiz. Nerede bir insan var oraya hiç kimse merak etmesin en iyi hizmeti götürürüz. Yaptığımız hizmetleri katlayarak yapmaya devam edeceğiz. Hizmet ile anılan bir ilçe olduk. Herkes Erdemli’yi konuşacak bu anlamda” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yapılan hizmetlerden dolayı son derece sevinçli olduklarını beyan eden Arpaçbahşiş mahallesi sakinleri de Erdemli Belediyesi'ne teşekkür ederek; memnuniyetlerini dile getirdiler.