BAŞKAN TOLLU GÜZELOLUKTA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Güzeloluk ilk ve orta okullarının düzenlediği TÜBİTAK Bilgi Fuarına katıldı. Tollu, belediye tarafından okula yapılan hizmetleri yerinde inceledi, çocuklara armağanlar verdi.

Erdemli Güzeloluk ilkokulu ve ortaokulunca TÜBİTAK Bilgi Fuarı düzenlendi. Erdemli protokolünün de ziyaret ettiği programda öğrenciler çeşitli etkinlikler düzenledi. Programa katılan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu da teknoloji ve tasarım sergisini gezdi ve öğrencilerin düzenlediği etkinliklere katıldı. Stantlarda öğrenciler tarafından yapılan projeleri inceleyen Tollu, öğrenciler tarafından da anlatılan çalışmaları beğendi. Daha sonra yine öğrencilerin sergilediği tiyatro oyununu izleyen Başkan Tollu, yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öte yandan belediye tarafından okulda yapılan hizmetleri de yerinde inceleyen Başkan Tollu, görevde oldukları müddetçe eğitime destek olmayı sürdüreceklerini söyledi.

TOLLU: ERDEMLİ'NİN GELECEĞİ İÇİN DESTEK OLUYORUZ

Öğrencilerin girişimci ruhlarını açığa çıkaran bu tür organizasyonları beğeniyle karşıladıklarını dile getiren Başkan Tollu, “Erdemli’nin eğitimde de en önde olması için üzerimize ne düşüyorsa fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz” dedi. Belediye ekiplerinin çalışmalarını da yerinde inceleyen Başkan Tollu, okul bahçesinde bulunan Atatürk büstünün de düzenlenmesi talimatını verdi. Öğrencilerin yoğun ilgisine, onlara çikolata ve oyuncak dağıtarak karşılık veren Başkan Tollu, çocukların ve gençlerin Erdemli’nin geleceği olduğu bilinciyle, onlara destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Belediye ekiplerinden alınan bilgilere göre Güzeloluk ilk ve ortaokullarına okul bahçesine kamelya kurulması, okulların boya badana ve tadilat işlemlerinin yapılması, okul bahçesinin parkeyle donatılması gibi çalışmaların yapıldığı öğrenildi. Yapılan bu çalışmaları da beraberindeki heyetle birlikte inceleyen Tollu, ilçe genelindeki bütün okullarda bu çalışmaların yapıldığını ve bundan sonra da bu hizmetlerin devam edeceğini belirtti. Programın son kısımlarında başkan Tollu, anasınıfı öğrencileri ile de buluşarak onlara çikolata ve oyuncak armağan etti.

Okul bahçesinde, Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, Güzeloluk Mahalle Muhtarı İshak Ergün, öğretmenler ve öğrencilerle birlikte toplu fotoğraf çektiren Başkan Tollu, öğrencilerin alkışları arasında okuldan ayrıldı.