BAŞKAN TOLLU MUHTARLARLA BULUŞTU

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Üzümlü Mahallesinde komşu mahalle muhtarları, Muhtarlar Derneği Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Daire Başkanı Hasan Gubaroğlu’yla birlikte bir istişare toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Tollu, “ Büyükşehirle el ele vererek Erdemli’ye söz verdiğimiz hizmetleri fazlasıyla yapacağız, bunu Allah’ın izni ile yaşayıp göreceğiz” dedi. Mahallelerinin hizmet ihtiyaçlarını dile getiren muhtarlar, şimdiye kadar Belediye tarafından yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Tollu’ya teşekkürlerini sundular.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, istişare toplantılarına devam ediyor. Üzümlü mahallesinin ev sahipliği yaptığı toplantıya çevre mahalle muhtarları, Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kurt ve Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Daire Başkanı Hasan Gubaroğlu’ da katıldı. Belediye müdürlerinin de hazır bulunduğu ve mahallelerin hizmet ihtiyaçlarının masaya yatırıldığı toplantıda söz alan Başkan Tollu, bütün imkânsızlıklara rağmen taahhüt ettikleri hizmetlerden çok daha fazlasını Allah’ın izniyle yapacaklarını söyledi. En doğru ve en güzel hizmeti yapabilmek adına bu tür istişare toplantılarının önemine vurgu yapan Başkan Tollu, “Büyükşehir Belediyesiyle el ele vererek Erdemli’nin mahallelerinin ihtiyaçlarını tespit ederek en kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Mahalle muhtarları olarak sizden istirhamım siyasi görüşleri bir kenara bırakarak Erdemli ortak paydasında toplanmamızdır. Fitne tohumları ekmeye çalışanlara fırsat vermeden Erdemli’mizi kalkındırmalıyız ”dedi.

Erdemli’nin uzunca bir süredir genel itibari ile hizmete susamış bir yapısı olduğunun altını çizen Tollu, şu an sınırların genişlemesi ile birlikte bu durumu daha net gözlemleyebildiklerini belirtti. Geçtiğimiz dönem içerisinde Erdemli merkezinde yaptıkları hizmetlerle Erdemli’yi şaha kalkındırdıklarını vurgulayan Tollu, aynı hizmet anlayışı ve çalışkanlıkla tüm Erdemli’de köyü kenti farketmeden her yere hizmet edeceklerini vurguladı.

Toplantının ilerleyen bölümlerinde muhtarlar bire bir hizmet ihtiyaçlarını dile getirerek, taleplerini ilettiler. Belediye yetkilileri de hizmet ihtiyaçlarını not alarak en kısa zamanda çözüm yoluna gidileceğini bildirdiler. Toplantı sonunda heyet, Üzümlü’deki kurs yerlerini ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü.