BAŞKAN TOLLU ZABITALAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Zabıta Günü münasebetiyle zabıta çalışanlarıyla yemekte bir araya geldi. Yemek öncesinde Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya zabıtalar tarafından makamında çiçek takdim edildi. Zabıtanın belediyenin dışarıdaki görünen yüzü olduğunu söyleyen Başkan Tollu, “Belediyelerimizin tamamında çalışan zabıta kardeşlerimizin bu özel haftasını tebrik ediyorum” dedi.

Erdemli’de her geçen gün yeni projelere imza atmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “malumunuz bu hafta belediyelerimizin medarı iftiharı ve dışarıda görünen yüzü olan zabıtalarımızın haftası, bu münasebetle belediyelerimizin tamamında çalışan zabıta kardeşlerimizin bu özel haftasını tebrik ediyorum. Cenabı Allah’tan nice mutlu huzurlu haftalarda bizi bir ve beraber kılmasını niyaz ediyorum” dedi. Zabıtanın belediyelerin gözü kulağı olduğunu ve vatandaşın huzuru, güveni ve sıhhati için çalıştığına değinen Başkan Tollu, bundan dolayı zabıta ekiplerinin çok önemli bir görevi ifa ettiklerini söyledi. Erdemli Belediyesi Zabıta çalışanlarının çok kaliteli bir ekip olduğunu vurgulayan Tollu, “ Bu kadroyla Erdemli’nin değişimini ve gelişimini en kısa sürede gerçekleştireceğiz. Şartlar ne kadar zor olursa olsun bizim çalışanlarımız tüm zorlukları aşacak güçte ve kabiliyettedir. Kaliteli ve nitelikli hizmetlerin üretilmesinde zabıta birimi, belediyemizin gözü kulağı konumundadır. Bu bilinçle hareket ederek her türlü olumsuzluğun ve kalitesizliğin tespitinde ve giderilmesinde yoğun bir çalışma yapıyoruz; yapmaya da devam edeceğiz” dedi. Zabıtanın Erdemli Belediyesinin sokaklardaki temsilcisi olduğuna dikkat çeken Tollu, sadece zabıta birimiyle alakalı konularda değil, belediyeyi ilgilendiren tüm konuların ilgili birimlere aktarılmasını istedi. Başkan Tollu konuşmasını “tüm gayretleriniz için ayrı ayrı hepinize teşekkür ediyorum ve zabıta haftanızı tebrik ediyorum”  diyerek tamamladı.