BELEDİYE PERSONELİ GÖNÜL SOFRASINDA BULUŞTU

Erdemli Belediyesi personeli, her yıl geleneksel olarak düzenlenen birlik beraberlik yemeğinde bir araya geldi. Belediye garaj hizmet noktasında gerçekleştirilen yemeğe Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, belediye meclis üyeleri ve belediye personeli katıldı. Yemekte yaptığı konuşmasında; belediyelerin halkın yerel ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak üzere görev yaptığını, kent yaşamının hemen her safhasında mutlaka belediye olduğunu ifade eden Başkan Tollu, kendi dönemlerinde Erdemli’nin tarihinde görmediği hizmetleri aldığını belirterek, bu başarılarda en büyük tebrikin belediye çalışanlarına ait olduğunu söyledi. ‘belediyecilik bilimsel metotlar kullanılarak yapılıyor’ vurgusu yapan Başkan Tollu, her alanda Türkiye’nin en önemli belediyelerinden biri olduklarını ve Erdemli’yi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerinin altını çizdi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen birlik beraberlik yemeğinde personeliyle bir araya gelen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, burada yaptığı konuşmasında; özverili, iş disiplini olan ve çalışma prensibi içinde canla başla hizmet veren bir belediye olduklarını söyleyerek, ‘’Görev yaptığımız süre içerisinde bizlerle uyum içerisinde çalışan Belediye Meclis üyelerimize ve belediye personelimize çok teşekkür ediyor, hayatını kaybeden personellerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi. Afrin operasyonuna katılan Mehmetçiklere destek olmak amacıyla mevlid-i şerifin ardından şehitlerimiz, askerlerimiz ve ordumuz için dualar edildi. Okunan duaların ardından Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu bir konuşma gerçekleştirdi.

9 YILDA ERDEMLİ’YE CANLA BAŞLA HİZMET ETTİK

Başkan Tollu, Erdemli’nin kendi dönemlerinde hizmet atağına kalktığını, bunda da en büyük başarıların çalışma arkadaşlarına ait olduğunu vurgularken, ‘’9 yıl boyunca aynı inanç azim ve kararlılıkla hizmetlerimizi icraata dönüştüren, bunların halka sunulmasında da emeği olan belediye çalışanlarıdır’’ diye konuştu. 9 yıllık hizmet maratonunda herkesin büyük bir fedakârlıkla elinden gelen çabayı gösterdiğinin altını çizen Başkan Tollu, geçmişte kendileriyle Erdemli’ye hizmet etmiş çalışanlarına da teşekkür etmeyi ihmal etmedi ve hayatını kaybeden personellerine de Allah’tan rahmet dileyerek, ‘’Mekânları cennet olsun. Allah ailelerine sabır versin’’ ifadelerini kullandı.