BELEDİYE YOL VE ASFALTT ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR

Erdemli Belediyesi yol sıkıştırma ve asfaltlama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Erdemli’nin birçok noktasında yol genişletme, sıkıştırma ve asfaltlama çalışmalarına devam edildiği bildirilirken, şuan çalışmaların Akdeniz Mahallesi, Sazbaşı mevkiinde sürdürüldüğü kaydedildi. Asfaltlama çalışmalarının önemine değinen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “şu an ekiplerimiz Sazbaşı’nda yol sıkıştırma çalışmaları yapıyor. Erdemli Belediyesi yeni sınırları içerisinde kalan ve ihtiyacı olan her yere anında hizmet götürmeye devam edecektir” dedi.

Erdemli Belediyesinin yol yapım hizmetlerinin Sazbaşı’nda devam ettiği kaydedildi. Yol yapım ve onarım hizmetinin son derece önemli olduğu belirtilen açıklamalarda, yolların kaliteli olmasının Erdemli’nin kalitesinin ortaya konması açısından çok önemli olduğu vurgulandı. Bir şehrin yaşanabilir düzeyde olabilmesi için yollarının düzgün olması gerektiğini dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “ilçemizin kalitesini arttırmaya devam ediyoruz, Erdemli’mize yakışmayan her türlü kusuru ve eksiklikleri tespit edip anında düzeltme yoluna gidiyoruz” dedi.

Yolların insanoğlu için temel bir ihtiyaç olduğuna değinen Tollu, şu an Erdemli Belediyesinin asfaltlama hizmeti konusunda en başarılı belediyeler arasında olduğunu ifade etti. Asfalt çalışmalarında kullanılan altyapı malzemelerin kendi imalatları olduğunu vurgulayan Tollu, bu konuda son derece iddialı olduklarının altını çizdi.

Yapılan yol yapım hizmetleriyle Erdemli Belediyesinin örnek belediye olarak bölgede kabul gördüğünün altını çizen Başkan Tollu, bu hizmetlerin devam edeceğini ve her alanda yapılan bu hizmetler sayesinde Erdemli’nin Akdeniz sahil şeridinde adından övgüyle söz edilen bir şehir olarak anılmaya devam edeceğini söyleyerek açıklamasını sonlandırdı.

Belediye ekipleri şu an yolun altyapı çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu, bu çalışmalar biter bitmez asfaltın döküleceğini belirttiler.