BELEDİYEDEN TAPURELİ VE YAĞDA MAHALLELERİNE MUHTEŞEM HİZMET

Erdemli Belediyesi, Tapureli ve Yağda Mahallelerinin camilerine bahçe düzenlemesi, parke döşeme işleri ve kütüphane yapım hizmeti götürdü. Cami bahçelerine parke döşeyerek genel düzenlemelerini yapan belediye ekipleri, Yağda mahallesine kütüphane yapılması için çalışma başlatarak bu konudaki hizmetlerini taçlandırdı. Konuyla ilgili açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Cami ve Kur-an Kursu hizmetlerine tüm gayretimizle devam ediyoruz. Her zaman söylüyoruz, söyledikçe de gururlanıyoruz, haz duyuyoruz, buralara hizmet etmek bizim birinci vazifemizdir. Bir milletin kurtuluşu nesillerine verdiği dini ve milli eğitime ve bunun hayata uygulanmasına bağlıdır. Bundan dolayı dini ve milli eğitimin verildiği yerlere ve ibadethanelerimize yaptığımız hizmetlerden büyük bir haz duyuyoruz” dedi.

Tapureli ve Yağda Mahallelerinin camilerinin bahçe düzenlemesi ve parke döşeme işlerini yapan Erdemli Belediyesi, bu hizmetlere ilave olarak Yağda Camiine kütüphane yapılması için yardım ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediye olarak bu tür hizmetlerden büyük haz duyduklarını söyledi. Başkan Tollu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Cami ve Kur-an Kursu hizmetlerine tüm gayretimizle devam ediyoruz. Her zaman söylüyoruz, söyledikçe de gururlanıyoruz, haz duyuyoruz, buralara hizmet etmek bizim birinci vazifemizdir. Bir milletin kurtuluşu nesillerine verdiği dini ve milli eğitime ve bunun hayata uygulanmasına bağlıdır. Bundan dolayı dini ve milli eğitimin verildiği yerlere ve ibadethanelerimize yaptığımız hizmetlerden büyük bir haz duyuyoruz. Erdemli Belediyesi olarak ilçede bulunan tüm cami ve Kur-an Kurslarına yardım ediyoruz, bu konuda daha fazla hizmet üretmeye devam edeceğiz. Bu hizmetleri yaparken de her zaman söylediğimiz gibi sadece Allah’ın rızasını gözetiyoruz ve başka hiçbir karşılık beklemiyoruz.

UZAK YAKIN DEMEDEN HER YERE EŞİT HİZMET GİDİYOR

Yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini sunan vatandaşlar, belediyenin yaptığı çalışmaları takdirle karşıladıklarını ve emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini söylediler. Belediyeden yapılan açıklamada ise şehir merkezine uzak yakın ayrımı yapmaksızın her yere eşit ve kaliteli hizmet götürüldüğünün altı çizildi.