BELEDİYEDEN YOL GENİŞLETME ÇALIŞMASI

Erdemli Belediyesi Tömük Yeşildere mahallesinde yol genişletme çalışmaları yapıyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğünce yapılan çalışmalarla ilgili olarak bir açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “halkımızın rahat etmesi için belediye olarak ne gerekiyorsa onu yapıyoruz” dedi.

Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Tömük Yeşildere mahallesinde uzunca yıllardır kanayan bir yara haline gelen dar yolları genişletme çalışması başlattı. Tömük, Karahadırlı ve Elvanlı mahallerini birbirine bağlayan yolun dar olması sebebi ile bu yolu kullanmaya mecbur olan çiftçiler ve köylülerin zorluklar yaşadığını belirten ekipler, belediyece yaptıkları çalışmaların neticesinde bu yolun genişleyerek daha rahat bir kullanım alanına kavuşulacağını kaydettiler.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yayımlayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ise vatandaşın nerede olursa olsun hizmet ihtiyacı varsa belediye olarak her yere yetişmeye çalıştıklarını ve insanların mutluluğu için her yere hizmet götürmeye devam edeceklerinin altını çizdi. Erdemli Belediyesi olarak ilkelerinin “nerede insan orada hizmet” olduğunu vurgulayan Tollu, “yaptığımız çalışmalarda gördük ki; bölge insanımız hizmete susamış durumda. Erdemli Belediyesi olarak son derece önemli hizmetlere imza atıyoruz. Fakat yeni büyükşehir yasası ile sınırlarımız devasa bir şekilde büyüdü. Her yerde hizmet eksiği bulunmaktadır. Her yere yetişmeye gayret ediyoruz. Şu ana kadar hizmet tempomuz iyi durumda. Bundan sonra da aynı tempoda hizmet üretmeye, halkımızı rahatlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Genişletme çalışması yapılan yolu genelde köylülerin ve çiftçilerin kullandığı ve bu durumdan yıllardır şikâyetçi olunduğu belirtilen açıklamada, Erdemli Belediyesinin bu tür acil sorunlara öncelik vermeye devam edeceği kaydedildi.

Video için Tıklayınız ....