ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANI TOLLU ZABITALARLA YEMEKTE BULUŞTU

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Zabıta Haftası münasebetiyle zabıta çalışanlarına yemek verdi. Zabıtanın Erdemli Belediyesinin gözü kulağı olduğunu söyleyen Başkan Tollu, “çok önemli bir görevi yerine getiren zabıta birimi çalışanları, Erdemli’nin sağlıklı ve kaliteli hizmet almasına en büyük katkıyı sunmaktadırlar. Kendilerinin zabıta haftasını kutluyorum” dedi.

1-7 Eylül Zabıta Haftası münasebeti ile Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediye zabıta müdürlüğüne bağlı zabıta personeli ile yemekte bir araya geldi. Yemek programında konuşan Başkan Tollu, Erdemli Belediyesinde çalışmanın bir ayrıcalık olduğunun altını çizerken belediye insan gücünün nitelikli bir hale geldiğini söyledi. 700’den fazla çalışanıyla Erdemli’nin en büyük ailesi olma özelliğine sahip olduklarını ve bu ailenin son derece güçlü bir şekilde ayakta durduğunu vurgulayan Tollu, sözlerini şöyle sürdürdü:

BAŞKAN TOLLU: ZABITA BELEDİYENİN GÖZÜ KULAĞIDIR

“Bu kadroyla Erdemli’nin değişimini ve gelişimini en kısa sürede gerçekleştireceğiz. Şartlar ne kadar zor olursa olsun bizim çalışanlarımız tüm zorlukları aşacak güçte ve kabiliyettedir. Kaliteli ve nitelikli hizmetlerin üretilmesinde zabıta birimi, belediyenin gözü kulağı konumundadır. Bu bilinçle hareket ederek her türlü olumsuzluğun ve kalitesizliğin tespitinde ve giderilmesinde Erdemli Belediyesinin sokaklardaki temsilcisisiniz. Sadece kendi biriminizle alakalı konularda değil, belediyemizi ilgilendiren tüm konularda gerekli yerlere sorunları bildirmelisiniz. Tüm gayretleriniz için ayrı ayrı hepinize teşekkür ediyorum ve zabıta haftanızı tebrik ediyorum.”

ZABITA MÜDÜRÜ ÖZCAN: GECE GÜNDÜZ GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ

Başkan Tollu’dan sonra söz alan Erdemli Belediyesi Zabıta Müdürü Esra Özcan çalışanları adına Başkan Tollu’ya teşekkür etti. Erdemli’de yaşayan vatandaşların sağlığı ve huzuru için 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet verdiklerini ifade eden Zabıta Müdürü Özcan, görev alanlarına giren konularda en iyi hizmeti sunabilmek için gayret gösterdiklerini söyledi.