Erdemli Belediyesi vatandaşına sahip çıkıyor ENGELLİ VATANDAŞIN SORUNU GİDERİLDİ

Erdemli Belediyesi tarafından Koyuncu Mahallesi Karyağdı Mevkiinde ikamet eden engelli vatandaşın evinin kapısına kadar parke döşendi. Vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, özellikle engelli vatandaşların hizmet ihtiyaçlarını belediye olarak anında yerine getirdiklerini söyledi.

Koyuncu Mahallesi Karyağdı Mevkiinde yaşayan bir engelli vatandaşın, evine kadar parke yol yapan belediye ekipleri, bu tür hizmet taleplerini anında yerine getirdiklerini belirttiler. Sosyal Belediyecilik anlayışını kurdukları Limon Çiçeği projesiyle bir adım öne taşıdıklarını ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu projeyle özellikle muhtaç ailelere daha çabuk hizmet götürdüklerini belirtti. Yaptıkları her türlü hizmette engelli vatandaşları asla ihmal etmediklerini ve onları düşünerek uygulamalar yaptıklarını kaydeden Tollu, bu konuda Erdemli genelinde özellikle de yeni düzenledikleri sahil bandında örnek çalışmalara imza attıklarını söyledi. Vatandaşlardan Mahallelerinde bulunan engelli ve muhtaç kişilerin belediyeye anında bildirilmesini isteyen Başkan Tollu, “ Çünkü onlara anında ihtiyaçları olan hizmetlerin ulaştırılması gerekiyor. Bu konuda zaman kaybına gerek yok. Biz görevde olduğumuz sürece bu tür hizmetleri ibadet bilinciyle yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Yapılan hizmetten duyduğu memnuniyeti belediye ekiplerine teşekkür ederek ortaya koyan engelli vatandaş, “başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.