ERDEMLİ ÇİÇEK GİBİ OLUYOR

Erdemli Belediyesi ilçe merkezindeki parklarda yeşillendirme çalışmalarına devam ediyor. Son olarak sahil bandı çiçek dikiminin yapıldığı kaydedildi. Yeşillendirme çalışmalarında kullanılan bitkilerin belediyenin kendi tesislerinde üretildiğinin altını çizen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli’nin her yerini yemyeşil yapacaklarını söyledi.

Erdemli Belediyesinin hizmet atağının kapsamlı bir şekilde devam ettiği bildirildi. Her alanda çalışmalar yaparak adından söz ettiren Erdemli Belediyesi, ilçenin yeşillendirme çalışmalarına verdiği önemle de bölge halkından takdir topluyor. Akdenizin en yeşil yerleşim yeri olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini kaydeden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, devamlı surette bitki ve çiçek dikimi yapıldığının altını çizdi. Şu an sahil bandında çalışmaların devam ettiğini kaydeden Başkan Tollu, çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Erdemli’yi yeşil görmekten büyük haz duyduğunu söyleyen Başkan Tollu sözlerini şöyle sürdürdü: “Bilindiği gibi belediyemiz göreve geldiğimiz günden buyana başlattığı yeşil alan çalışmalarıyla devamlı surette gündemde kalmıştır. Bölgenin en yeşil ilçelerinden birisi olarak anılan Erdemli’miz, son dönemde yapılan çalışmalar neticesinde bu kimliğine kavuşmuştur. İnşallah bundan sonrası daha da iyi olacak. Yeşil bir Erdemli için gece gündüz çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.”

Erdemli’nin her tarafında yapılacak olan bitki dikim çalışmalarının aralıksız devam edeceği bildirilirken, hizmetlerin ziraat mühendisleri ve teknikerler, nezaretinde yürütüldüğünün altı çizildi.