KAPALI PAZAR YERİ VE OTOPARK YAPIMINDA SONA YAKLAŞILDI

Erdemli Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen kapalı pazar yeri ve otopark yapımında sona yaklaşıldı. Erdemli Belediyesinden yapılan açıklamada, kapalı pazar yeri ve otopark olarak kullanılacak olan alanı inşaatının bitmek üzere olduğu ve Kasım ayı içerisinde hizmete gireceği müjdesi verildi. Erdemli’de halk pazarlarının artık sokak aralarında değil kapalı pazar yerinde kurulacağını söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “sokaklar bundan böyle rahat bir nefes alacak ayrıca kapalı pazar yeri ve otopark alanının hizmete girmesiyle vatandaşın ve pazarcı esnafının rahat bir ortamda alış veriş yapması sağlanacak” dedi.

Erdemli Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen kapalı pazar yeri ve otopark inşaatı çalışmalarında sona yaklaşıldı. Belediye ekiplerinin yoğun çalışmaları neticesinde Kasım ayı içerisinde kapalı pazar yeri ve otopark alanın açılacağı belirtildi. Erdemli’de halk pazarlarının artık sokak aralarında değil kapalı pazar yerinde kurulacağını söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kapalı pazar yeri ve otopark alanın hizmete girmesiyle vatandaşın ve esnafın rahat bir ortamda alış veriş yapmasının sağlanacağını belirtti.

KÖYLÜ ÜRETİCİ PAZARI DA OLACAK

Kapalı pazar yeri ve otoparkın Erdemli tarihinde bir ilk olacağını ifade eden Tollu, kapalı pazaryerinin normal pazar işlevinin dışında haftada bir gün köylü üretici pazarı olarak da hizmet vereceğini belirtti. Belediye olarak bu tür hizmetlerin devam edeceğini ifade eden Tollu, “bu hizmetler vatandaşlarımızın refahı içindir. Onların rahat etmesi, ilçeleri ile gurur duymaları ve ihtiyaçların giderilmesi için icra edilmektedir. Bu hizmetler tamamen belediyenin kendi imkânları ile gerçekleştirdiği hizmetlerdir. Bu hizmetlerin devam edeceğine, dur durak bilmeden daha da katlanarak sürdürüleceğini gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Bundan sonra daha güçlü bir Erdemli Belediyesi ve bu doğrultuda daha güçlü bir hizmet atağı olacak. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Kapalı pazar yeri ve otoparkımız Erdemli’mize şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yapılan açıklamalarda şu an Kapalı Pazaryeri ve Otopark inşaatının asfaltının döküldüğü ve çatıların montajının tamamlandığı bildirildi.