KARGICAK MAHALLESİNDE YOLLAR ASFALTA HAZIRLANIYOR

Erdemli Belediyesi yol açma, genişletme ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Kargıcak Mahallesinde bir taraftan mevcut yolların genişletme çalışmaları sürerken bir taraftan da sıkıştırma yapılarak asfalta hazırlandığı bildirildi.Yol çalışmalarında çok büyük gayret sarf ederek gece gündüz çalıştıklarını belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli’yi hak ettiği konuma yükseltebilmek için en yüksek kapasitede çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Erdemli Belediyesince yürütülen yol çalışmalarında ilçenin her köşesinin ayrım yapılmadan hizmete doyurulduğu ve vatandaşların bu durumdan memnun oldukları ifade edildi. Erdemli Belediyesinin yol açma, genişletme ve asfaltlama çalışmalarında son derece başarılı olduğunu belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “ekiplerimiz şu anda Kargıcak Mahallesinde çalışmalarını sürdürüyor” dedi. Bölgede en iyi yol çalışmasının Erdemli Belediyesince verildiğinin altını çizen Tollu, ilçe tarihine bakıldığı zaman da en hızlı yol çalışmasının kendi dönemlerinde verildiğini ifade etti. Tollu sözlerini şöyle sürdürdü: “Mahallelerimiz tarihleri boyunca görmedikleri hizmete şahit olmaktadırlar. Vatandaşımız bu durumu takdirle karşılamakta ve memnuniyetlerini dualar eşliğinde bize bildirmektedirler. Halka hizmet Hakka hizmettir bilinciyle hareket ediyoruz. Bu da bizlere ayrı bir motivasyon sağlıyor. Bu anlayıştan asla vazgeçmeyeceğiz.İnsan olan her yere insanların ihtiyacı olan tüm hizmetleri götürmeye devam edeceğiz ” dedi.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğünden alınan bilgilere göre yol açma, genişletme ve asfalta hazırlama çalışmalarının birçok mahallede devam ettiği, acil durumlara öncelik vererek Erdemli’nin yol sorunlarının çözülmeye çalışıldığı öğrenildi.