NETEKİM KARAKOLU ERDEMLİ BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Çekimleri Erdemli’de yapılan Netekim Karakolu Filmi Uygulayıcı Yapımcısı Gürhan Ötün ve oyuncular; Deniz Sandalcı, Sinan Uğuz, Şamil Mehmet Korkmaz ve Osman Koç, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında film ekibi, filmin çekimleri ve sonrasında kendilerine vermiş olduğu destek için Başkan Tollu’ya bir teşekkür plaketi takdim ettiler. Sanata ve sanatçıya her zaman destek olduklarını vurgulayan Tollu, “elimizden gelen her türlü desteği vermeye çalıştık, başarabildiysek ne mutlu” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, hedeflerinin Erdemli’yi ulusal ve uluslararası alanda daha iyi tanıtıp, dolayısıyla daha fazla turistin ilçeye gelmesini sağlamak ve ekonomik olarak ilçeye artı değer katmak olduğunu söyledi. Bu tür filmlerin Erdemli’de çekiminin yapılmasının da Erdemli’nin tanıtımına katkı sağlayacağına değinen Tollu, “Biz sanata ve sanatçıya her zaman destek olduk olmaya da devam edeceğiz. Bu filmi burada çektiğiniz için biz size teşekkür ederiz” dedi.

KIZKALESİ FİLM FESTİVALİNE DESTEK

Erdemli Belediyesi olarak kenti daha iyi tanıtmak ve sanata katkı sunmak adına Kızkalesi Film Festivali adı altında geleneksel bir etkinlik için altyapı çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Belediye Başkanı Tollu, bu konuda Netekim Karakolu film ekibinden destek istedi. Yapacakları bu festivalin diğer festivallerden ayrı bir önemi ve pozisyonu olduğunu sözlerine ekleyen Tollu, “Kızkalesi’nin hem coğrafik hem de anlamsal bir özelliği bulunmakta. Bu festivalle ilgili “Neden Kızkalesi?” sorusu gelirse mantığı ve izahı çok kolay. Çünkü Kızkalesi’nin dünyada eşi benzeri yok. İlgi çekiciliği yok yüksek bir özellik bu” dedi.

Filmin Uygulayıcı Yapımcısı ve aynı zamanda Mersin Sinema Derneği Yönetim Kurulu Başkanı olan Gürhan Ötün de, “bundan sonra biz de bize düşen konularda Erdemli’ye destek olacağız, örneğin ileriki dönemlerde bir şehir tiyatrosu yapılması planlanırsa seve seve destek olacağımızı bilmenizi isterim “dedi. Erdemli Belediyesinin tüm çalışanlarına ve Başkan Tollu’ya, gördükleri destek ve ilgi için teşekkür eden Ötün ve oyuncular, ziyaretin sonunda Başkan Tollu’ya bir teşekkür plaketi takdim ettiler.