| Erdemli Belediyesi Resmi İnternet Sitesine Hoş Geldiniz  | Tel: (0324) 515 1017 - 1043 | erdemli.belediyesi@mynet.com |

Belediye TV
Günlük Toptan Hal Fiyatları

Banka Hesap Numaralarımız
Fotoğraf Galerisi
Bannerler

Erdemli Hakkında
e-belediye
e - Dergi
Erdemli Haritası

Meclis Üyelerimiz

Fiziki Yapımız

Nüfus Bilgisi
Yönetmelikler
Hizmet Standartları Tablosu 2009
Hizmet Standartları Tablosu 2010

 Bilgi Edinme Servisleri
-----------------------------------
 Emlak Vergisi
.........................................
.........................................
.........................................
.........................................
.........................................
 
 
 


       


Erdemli Belediyesi, yeni hizmet binasının yapımına başladı. Geçtiğimiz günlerde temeli kazılan belediye hizmet binasına beton dökülmeye başlandı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli’nin ve belediyenin böyle bir hizmet binasına ihtiyacı olduğunu söyledi. Tollu, bu bina için devletin ve belediyenin kasasından beş kuruş para harcanmayacak; bina kendi kendini yapacak bir sistemle inşa edilecek” dedi. Bu modelle bir çok projenin Erdemli’ye kazandırılacağını vurgulayan Başkan Tollu, aynı sistemle Erdemli’nin ilk otogarının hayata geçirileceğinin altını çizdi. Yapılan bina ile Erdemli’nin otopark sorunu da çözülmüş olacak.

Erdemli Belediyesi yeni hizmet binasının temeli atılıyor

KENDİ KENDİNİ YAPAN HİZMET BİNASI
 

Erdemli Belediyesi, yeni hizmet binasının yapımına başladı. Geçtiğimiz günlerde temeli kazılan belediye hizmet binasına beton dökülmeye başlandı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli’nin ve belediyenin böyle bir hizmet binasına ihtiyacı olduğunu söyledi. Tollu, bu bina için devletin ve belediyenin kasasından beş kuruş para harcanmayacak; bina kendi kendini yapacak bir sistemle inşa edilecek” dedi. Bu modelle bir çok projenin Erdemli’ye kazandırılacağını vurgulayan Başkan Tollu, aynı sistemle Erdemli’nin ilk otogarının hayata geçirileceğinin altını çizdi. Yapılan bina ile Erdemli’nin otopark sorunu da çözülmüş olacak.

 

Erdemli Belediyesi, kendi hizmet binasını geliştirdiği bir sistemle yapıyor. Konu hakkında bilgiler veren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, sistemi şöyle özetledi:

“Erdemli’nin uzun yıllardır bir belediye hizmet binasına ihtiyacı vardı. Hem vatandaşlar için hem de belediye hizmetleri için bu binanın yapılması kaçınılmaz bir durum haline gelmişti. Daha önceki yıllarda tam donanımlı bir hizmet binası yapılmıştı. Fakat üniversiteye tahsis edildi. Bunun üzerine yeni bir inşa edilmedi. Biz de bu binanın eksikliğinin artık hissedilir dereceye geldiğinin farkında olarak, yeni hizmet binamıza başladık. Bu binamız da Allah’ın izniyle tam donanımlı olacak. Bunun için ilk olarak; şu an hizmet binası olarak kullandığımız binanın yanında bulunan ve düğün salonu olarak hizmet veren köhne binayı yıktık. Yerine yeni hizmet binamızın temelini atıyoruz. Bu bina kendi kendini yapan bir sistemle hayata geçirilecektir. Bunun için devletin ve belediyemizin kasasından para çıkmayacaktır. Şöyle ki; yeni hizmet binamızın altına girişleri farklı kapıdan olmak üzere yedi adet işyeri yapacağız. Bu dükkanların satışı ile de kazanılan para hem yeni hizmet binamızı yapmış olacağız hem de üstte belediyemizin kasasına para kazandırmış olcağız. Her türlü proje hazır durumdadır.”

 

ŞEHRİN İLK OTOGARI DA AYNI MANTIKLA YAPILIYOR

Yeni hizmet binasının yapılmasının ardından, şu an kullanılmakta olan hizmet binasının yıkılacağını söyleyen Tollu, böylelikle yeni binanın önünün büyük bir meydan haline getirileceğini ifade etti. Bu meydanı yeşil alan ve park alanı olarak kullanacaklarını dike getiren Tollu, hem yeni hizmet binasının hem de meydanın bodrumlarına büyük bir otopark yapacaklarını; böylelikle de Erdemli’nin kanayan yarası haline dönüşen otopark sorununa da çözüm bulacaklarını belirtti.

Bu sistem sayesinde hem doğru yapılaşmayı sağlayacaklarını hem de belediyeye gelir elde edeceklerini söyleyen Tollu, bundan sonra yapılacak olan yeni projelerin de bu şekilde hayata geçirileceğini söyledi. Konu ile ilgili olarak Başkan Tollu, şu açıklamaları yaparak sözlerine son verdi:

“Erdemli’mizin en büyük sorunlarından bir tanesi de otogar sorunudur. Maalesef ilçemizin şu ana kadar doğru dürüst bir otogara sahip olamamıştır. Aynı sistemle yani belediyemizin ve devletimizin parasını harcamadan şehrimizin ilk otogarını Yüce Yaradan nasip ederse şehrimize kazandıracağız. Şu an kamulaştırması biten ve Erdemli’nin doğu girişinde bulunan araziye, yola sıfır bir benzin istasyonu inşa edeceğiz. Buranın satışından elde edilen kazançla otogarımızı yapmış olacağız. Otogarın içerisinde bulunan büroların, otobüs firmalarına satışından elde edilecek kazanç ile de yine Erdemli’nin ilk Kültür Sarayını hayata geçirmiş olacağız. Halkımıza ve şehrimize kazandırdıklarımız sayesinde Erdemli şaha kalkacaktır”

AŞAMA AŞAMA KARELER
 
 
... Okunma Sayısı : 3363

YENİ MODEL MASA-BANKLAR GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR  [ 30.01.2012 ]
HIZLI OKUMAYA BÜYÜK İLGİ  [ 22.01.2012 ]

[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20




Başkanın Mesajı
Özgeçmişi
İletişim





Yeniliklerden Haberdar Olmak İçin Mail Listemize Katılın.
Ad Soyad
E-Mail
Tarih
Ekle Çıkar



 MEB
 İl Milli Eğitim Müdürlüğü
 ILSIS Bilgi Sistemi
 Erdemli Kent Rehberi
 Talim-Terbiye Kurulu
 Ders Destek Merkezi
 E-Kütüphane
 Egitek
 İlksan
 MEB Bilgi Edinme


 
Erdemli.bel.tr
Telif Hakkı 2009-2010 Erdemli Belediyesi'ne Aittir. Her Hakkı Saklıdır.